Sla navigatie over

1 jaar gemeenteraad.

Wat deden we tot nu toe? - Het bruggetje aan buurtschool de Boskabouters werd na onze tussenkomst hersteld. Zo zorgden we er voor dat de kinderen van buurtschool De Boskabouters terug veilig naar school konden.

  • Een punt van onze verkiezingscampagne is een fietsveilige gemeente. We stelden overdekte fietsenstallingen voor aan de sporthal/zwembad, administratief centrum, Gemeenteplaats, WZC Hoghe Cluyse,.... De hele oppositie stemde voor dit voorstel, helaas werd het punt door de meerderheid weggestemd. We zullen dan ook de budgetten goed in de gaten houden om te zien of ze hun belofte houden om dit in te plannen voor de toekomst.

  • We vroegen naar een efficiĆ«ntere manier voor handelaars om de H-Bon in te wisselen. Een handelaar heeft niet altijd de tijd om zijn ingewisselde H-Bons binnen te brengen op het administratief centrum. Online indienen leek ons hier de oplossing te bieden.

En ja, ik verliet de gemeenteraad van september na de stemming over de Bekaert site. Er waren voor onze partij te veel zaken nog onduidelijk waardoor wij niet akkoord konden gaan met de plannen voor deze site. Vooral het mobiliteitsverhaal was te onduidelijk. Ik hoef jullie niet te vertellen over de A12, de file tussen Schelle en Hemiksem... We vragen dan ook al van in de campagne naar een grondige mobiliteitsstudie die er nog steeds niet is.

Wat brengt de toekomst? We blijven verder gaan op de manier waarop we bezig zijn. Vragen stellen, inwoners helpen, zelf punten naar voren brengen die een meerwaarde voor onze gemeente kunnen zijn. Actief aanwezig zijn dus.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder