Sla navigatie over

Maar liefst eenentwintig auto-inbraken op de Antwerpse Steenweg... Open Vld Hemiksem wil inzetten op veiligheid en ijvert onder meer voor camerabewaki

In de nacht van woensdag 1 maart op donderdag 2 maart 2017 werden op de buurtparking aan de Antwerpse steenweg niet minder dan eenentwintig wagens beschadigd. Van verschillende wagens werden de ruiten ingeslagen, andere wagens werden bekrast. Open Vld Hemiksem maakt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen van veiligheid een belangrijk thema.

Meer verlichting op deze en andere buurtparkings is zeker geen overbodige luxe. Het zorgt ervoor dat parkeren aangenamer en makkelijker wordt. Mensen voelen zich veiliger wanneer ze ’s avonds hun wagen moeten parkeren en alleen naar huis moeten. Hetzelfde voor mensen die ’s morgens vroeg naar het werk vertrekken. Verder heeft het een ontmoedigend effect op vandalen en criminelen.

Open Vld Hemiksem strijdt al sinds de vorige verkiezingen voor mobiele camerabewaking en slimme camera’s. Bedoeling is dat deze snel en op verschillende plaatsen kunnen worden ingezet. Op die manier kan er kort op de bal worden gespeeld wanneer er op een bepaalde plaats problemen opduiken.

Ook tijdens onze deur-aan-deuractie in het najaar van 2016, bleek er bij de inwoners veel ongenoegen te leven met betrekking tot dit onderwerp. Open Vld Hemiksem wil dit probleem dan ook kordaat aanpakken.

Greet Jacops Secretaris

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder