Sla navigatie over

Nieuw voorzittersduo

De Hemiksemse Liberalen hebben een nieuw afdelingsbestuur en, voor het eerst, een voorzittersduo. Birgit De bondt en Greet Jacops, nemen samen het roer van de afdeling in handen. Birgit De bondt werd verkozen als nieuwe afdelingsvoorzitter, Greet Jacops is co-voorzitter en neemt ook definitief het zitje van Open Vld over in de gemeenteraad.
Voorzitter Birgit De Bondt: "Vorig jaar november zette ik alles on hold en deed ik een stap terug. Gelukkig kon ik rekenen op de steun van het bestuur. Na iets minder dan een jaar wilde ik terug meer aanwezig zijn en de partij helpen. De partij had een voorzitter nodig en ik voelde dat ik klaar was om die taak op mij te nemen. Ik zal dit niet alleen doen. Greet zal het politieke gedeelte en de gemeenteraad op haar nemen en ik zal coachen, achter de schermen hard werken om mee het pad naar 2024 uit te stippelen."
Greet Jacops, die sinds maart 2022 De bondt al tijdelijk verving in de gemeenteraad, zal dus definitief komen te zetelen.
" Al van 2013 heb ik binnen de afdeling achter de schermen meegeholpen. Bij de vorige bestuursverkiezingen werd ik verkozen tot ondervoorzitter en sinds 2021 was ik waarnemend voorzitter van de afdeling. Een taak die ik met veel enthousiasme heb opgenomen. Toen Birgit afgelopen jaar een stap terug diende te zetten, nam ik haar zitje over in de gemeenteraad. De gemeenteraad is een plaats waar ik mij goed voel. Professioneel kom ik dagelijks in aanraking met lokale besturen en verschillende aspecten van lokaal beleid. Ik hoop dan ook deze ervaringen te kunnen meenemen om voorstellen te blijven doen ter verbetering van onze gemeente." zegt co-voorzitter en gemeenteraadslid Greet Jacops. Open Vld Hemiksem doet vanuit de oppositie concrete voorstellen, op een proactieve en constructieve manier. We willen blijven werken en bouwen aan de partij. Dat gaan we doen, samen met zoveel mogelijk Hemiksemnaren. We willen luisteren naar alle ideeën. Contacteer ons dus zeker, moest jij bepaalde ideeën hebben of zaken in je buurt wil signaleren.", besluiten Birgit en Greet.
Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder