Sla navigatie over

Open Vld gaat ook doen!

Op weg richting gemeenteraadsverkiezingen 2018 is het bestuur van Open Vld Hemiksem alvast goed op dreef. Voor wat betreft het verkiezingsprogramma en campagne voor 2018, baseren we ons op de resultaten van de enquête die wij reeds in 2016 - dus ver voor de verkiezingen - hebben gedaan. Deze bevraging ligt dan ook aan de basis van onze slogan: Open Vld Hemiksem #VragenLuisterenDoen!

VRAGEN: Wij vragen de mening van de burger. Wij willen een beleid dat gebaseerd is op de mening en de noden van de burger en niet boven hun hoofd beslist wordt.

LUISTEREN: Onze bestuursleden willen altijd luisteren naar de suggesties en noden van de inwoners, vandaag en in de toekomst. Wij vinden dat ook het beleid dit moet doen. Via bijvoorbeeld opnieuw zitdagen van burgemeester en schepenen, een vragenhalfuurtje voor de gemeenteraad,...

DOEN: Wij willen vanaf 2018 ook doen. Wij willen de kans grijpen om al het bovenstaande om te zetten in de praktijk. Wij vragen daarbij dan ook uw stem om dit te kunnen DOEN.

En weet, u kiest dan alleszins voor een gemotiveerd en gedreven team van ervaren lokale mensen en gedreven nieuwelingen, met als kopstuk onze lijsttrekster Birgit De bondt. En wees gerust: met Birgit gaat het allemaal vooruit, nooit achteruit!

Laat ons het dus SAMEN DOEN!

Hilde Hellemans

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder