Sla navigatie over

Open VLD Hemiksem ijvert voor meer veiligheid.

“De parking aan de Antwerpsestraat is ’s avonds erg donker”, stelt Greet Jacops, bestuurslid van Open VLD Hemiksem die ook bij de slachtoffers hoort.

“De parking is lang, smal en ligt wat verscholen voor passanten achter de struiken waardoor ze aantrekkelijk wordt voor individuen met slechte bedoelingen.“

“Vandalisme, sluikstort en overlast verplaatst zich snel. Door mobiele camerabewaking te voorzien kan er snel ingespeeld worden op de noden.”

Open VLD Hemiksem maakt van veiligheid een belangrijk thema bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Meer verlichting op deze en ook de andere buurtparkings is zeker geen overbodige luxe! Het maakt het parkeren daar enkel makkelijker. Mensen voelen zich veiliger wanneer ze ’s avonds hun wagen moeten parkeren en alleen naar huis moeten gaan. Hetzelfde voor mensen die ’s morgens vroeg naar het werk vertrekken. Verder heeft het een ontmoedigend effect op vandalisme en criminaliteit.

Open VLD Hemiksem strijdt al lange tijd voor mobiele camerabewaking en slimme camera’s zodat deze kunnen ingezet worden op verschillende plaatsen en er snel ingespeeld kan worden indien er problemen opduiken op een bepaalde plaats. Ook tijdens onze deur-aan- deuractie in het najaar van 2016 bleek er bij de inwoners veel ongenoegen te leven met betrekking tot dit onderwerp. Dit is een jammere bevestiging hiervan zegt Open VLD Hemiksem.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder