Sla navigatie over

Renovatie Hoofdboslaan

Herinnert u zich nog ons artikel over de trieste situatie van de gemeentelijke kleuterschool Hoofdboslaan? Wel, eindelijk zijn onze klachten gehoord en krijgen de superjuffen een modern schooltje. De buitenkant blijft staan maar de binnenkant wordt helemaal vernieuwd. Deze zomer werd gestart met de renovatie van het schooltje. Klasjes worden vernieuwd als ook de sanitaire voorzieningen en de indeling wordt herbekeken.

werken op schema Dit alles wordt uitgevoerd door het eigen gemeentepersoneel, waarvoor dank! Volgens het gemeentebestuur zitten de werken op schema waardoor de kleuters eind dit jaar hun intrek mogen nemen in hun nieuwe klasjes. Toch stellen wij ons vragen bij het niet vervangen van het dak en het plaatsen van dubbele beglazing in aluminiumraamkaders...

Ondanks dat de schepen van Ruimtelijke Ordening wekelijks de vooruitgang ter plaatse opvolgt, wist hij blijkbaar niet dat de noodtoiletjes een te hoog opstapje hebben voor de kleutertjes. Dit werd aangepast na onze vraag op de gemeenteraad van 22 september 2015.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder