Sla navigatie over

Aanhoudende problemen bij sociale huisvesting. Bewoners krijgen geen gehoor!

Toch moeten we ook aandachtig blijven dat deze renovaties en herstellingen ook effectief gebeuren en dat de huurders niet aanzien worden als "een nummer." Ook afgelopen week werd de situatie in de sociale woningen in Hemiksem op de gemeenteraad besproken. Als Open Vld klaagden al meermaals de situatie in de wijk Lelielaan aan: Bewoners die geen gehoor krijgen bij de maatschappij, problemen die blijven aanslepen en niet opgelost geraken. Er zouden deze maand heel wat werkmannen van DIW in Hemiksem bezig zijn om deze problemen aan te pakken. Hopelijk worden de problemen nu snel aangepakt.

We stellen als partij echter wel vast dat de samenwerking en communicatie met de huidige maatschappij erg moeilijk verloopt. We krijgen deze signalen via verschillende kanalen en hopen dan ook dat de gemeente grondig nadenkt met welke maatschappij ze de komende periode in zee gaan aangezien het werkingsgebied van een woonmaatschappij altijd uit geografisch aaneensluitende gemeenten moet bestaan.

Blijf alle (aanspelende) problemen melden!! Bij de contactpersoon voor huisvesting van de gemeente of via ons. Dan bezorgen wij het aan de juiste personen.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder