Sla navigatie over

Vragen gemeenteraad oktober 2023

Verzakking Zinkgat Steenweg - Charlottalei
Er is een verzakking waar te nemen in deze klinkers. Voornamelijk in de rijrichting naar Schelle toe. Zijn de verschillende meldingen binnengekomen bij de gemeente? Zal er ingegrepen worden om te voorkomen dat deze situatie verergerd?
Ophalen KGA
Wat is de reden dat KGA niet standaard kan aangeboden worden op ons recyclagepark? Wanneer dit wél kan in alle ons omliggende gemeenten? Kan deze optie (her) bekeken worden?
Parkeerplaatsen parking Ketinglei
Enkele dagen geleden ontstond er commotie omdat verschillende parkeerplaatsen op de parking aan de Ketinglei ingenomen waren door ‘werkmateriaal’. De parkeerdruk is hoog in onze gemeente en toegenomen. Was/ Is er een aanvraag gedaan om deze parkeerplaatsen in te nemen?
Tekort aan huisartsen
Inwoners hebben moeite om oa. een huisarts te vinden zonder patiëntenstop. Worden deze signalen vanuit de gemeente gegeven/besproken binnen de ELZ, een welzijnsoverleg... Worden er vanuit de gemeente initiatieven genomen (incentives) om nieuwe/beginnende huisartsen aan te trekken en te stimuleren om een praktijk in Hemiksem op te starten?
Autokaartjes-stekers
De laatste weken wordt er in onze gemeente regelmatig melding gemaakt van
kaartjes die tussen de ruiten van wagens gestoken worden om de wagen te kopen. Zijn er in de gemeentelijke reglementen afspraken/ richtlijnen omtrent dergelijke praktijken mee opgenomen? Zullen er bijkomende controles zijn in de komende periode om deze praktijken aan banden te leggen?
Wil je meer info over het antwoord op deze vragen, stuur ons een pb of mail ons via [email protected]
Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder